Kakšni bodo strešniki, bodo izbirali najini znanci

Tudi nas čaka v kratkem odločanje o tem, kateri strešniki bodo primerni za našo hišo. Ampak najprej je treba narediti načrt za hišo, potem bomo pa videli, kaj bo najbolj primerno. Še dobro, da imamo znance, ki so arhitekti in še nekaj drugih znancev, ko so gradbeniki, da nam bodo pri tem pomagali.

Kakšni bodo strešniki, bodo izbirali najini znanci

Če bo le mogoče, bomo kar njim prepustili celotno načrtovanje, saj ne vem, ali je pametno, da se midva z možem odločiva, kakšni strešniki bodo na najini hiši, ker sva oba notranja oblikovalca in se na gradbe stvari zelo malo spoznava. Veva sicer veliko stvari iz uporabniškega vidika, kakšni morajo biti strešniki, ampak vem, da to ni dovolj, ker je veliko dejavnikov, ki vplivajo na to, da se naredi najboljša izbira pri gradnji materialov. 

Jaz samo vem kako si želim, da bo vdeti notranjost in kašno funkcijo želiva, potem pa ne vem, če me še kaj več od tega zanima. Komaj čakam, da bo vse v na tisti fazi, ko bom lahko posvetila ves čas notranjemu oblikovanju in bom resnično uživala. To je tisto, kar me najbolj veseli od tega in vsekakor ne to kakšni strešniki bodo na najini hiši. Vem samo to, da želim, da so tam in da opravljajo svojo funkcijo in da bodo zdržali čim dlje asa. Pa tudi, da bodo lepo videti v celotnem objektu in okolici, ki jo panirava. Potem se pa tukaj bolj ali manj vse konča. Vem, da so zelo pomemben element pri gradnji in tudi izolaciji, ampak žal ni to moj segment. Pravijo, da če želi biti človek uspešen v neki smeri, da se mora sto odstotno posvetiti tej stvari. In to sem naredila. Osredotočila sem se na notranje oblikovanje in v tem sem zelo dobra. Vsaj tako pravijo stranke, s katerimi sem že sodelovala. Vem pa, da strešniki niso in nikoli ne bodo moje področje in s tem ni nič narobe.