Ko se pojavijo mravljinci v desni roki

Ko se pojavijo mravljinci v desni roki, moramo vedeti, da je vzrok lahko različen, zato je najboljše obiskati zdravnika, ki nam bo svetoval, kako naprej zadevo rešiti. Res je, da so danes čakalne vrste preko napotnice dolge, zato se marsikdo poslužuje privatnih ambulant, ker lahko tako hitreje pride do izvida in se začen zdraviti. Ko so se pri meni pojavili mravljinci v desni roki, sem lahko upal, da se je to zgodilo samo enkrat in da se ne bo ponovilo. No, pa se je. Tako sem vedel, da bo potrebno slikanje, da bom vedel, kaj točno se dogaja in zakaj so se pojavili mravljinci v desni roki. 

Skoraj prepričan sem bil, da pri meni gre za karpalni kanal, ker sem imel delo za računalnikom in sem vedel, da se mi mravljinci v desni roki lahko pojavijo prej, kot pa mravljinci v levi roki. To pa zato, ker z desno roko uporabljam miško in ko leta tečejo in nič ne telovadiš pride tudi to. Tako, da mi je zdravnik izdal napotnico za slikanje in bom preko slikanja videl, kako naprej. Seveda se tega nisem bal, kajti imel sem kar nekaj sodelavcev, ki so se jim pojavili mravljinci v desni roki. Tako so nekateri morali počivati, drugi so za to poskrbeli z razgibavanjem, tretji pa so morali na operativni poseg. Seveda sem se najbolj bal, da bi moral na operativni poseg, ampak če bo potrebno, bom tudi to šel. 

Ko se pojavijo mravljinci v desni roki

Čez en mesec sem dobil izvid in ker ni kazalo nič hujšega, sem dobil navodila za razgibavanje in če čez čas ne bo v redu in se bodo mravljinci v desni roki ponavljali, se bo zdravnik odločil za nadaljno zdravljenje. Tako sem redno telovadil in skrbel za razgibavanje. Moram priznati, da sem po naravi glede tega bolj len človek, ampak ker so me mravljinci v desni roki motili, sem se odločil, da bom skrbno delal razgibavanje roke.